Nina og William sejler selvNina og PelikanerKaninhegnetAustralsk landevejB og M og N ved Pinnacles OerkenenPinnacles OerkenenNina studerer en perlemuslingPaa sejltur i Shark BayWilliam og pelikanerneDefinfodring ved Monkey MiaEn nuttet koalaWilliam spejder ud over en flok soevnige kaenguruerNina nusser en kaenguruVi klapper en Koala, der hedder Andyb_sav_web.jpgBungle BungleKrokodille fodring…de er hurtige…Live croc i Yellow River, KakaduFlyvetur i den lille Beech 1900Havoern ved Yellow River, KakaduN og W i cockpittetDen saere lysegroenne sortsvedne skovW holder baby crocW holder baby crocN og WallabyN i krokodillens gabTermitboMor og boern paa toppen af Ubirr RockUendelige roede vidderW_wallabyWilliam knuser KadeWilliam i krokodillens gabAboriginal hulemalerier i Kakadu NationalparkenAakander, Yellow River KakaduWilliam gaar i bad UDEN at faa vaadt haar!Keaton og WilliamNina maler med airbrush i stuen med panorama udsigt over havetDet indvendige gaardrum i husetNina, William, Kade og Savannah laver fis, Bridget staar ved roret.GuldgravereBridget og Dieter paa baadenPrinsesse Nina paa tur i gummibaadenEn quokka besoeger os paa hotel vaerelsetPigerne og William paa Rotto

3 kommentarer to “Billeder fra Australien”

  1. Anne said

    Sikke et liv. Båden må være ny. Den var vist i tankerne da vi var der. Herhjemme sidder jeg på arbejde og redigere en feature om Herning Kirkes Drengekor. En lille forsmag på en biografdokumentar film jeg gerne vil lave om koret de næste par år. Udenfor regner det og regner det. Stadig mildt vejr.
    Du har ret med hensyn til børnene. De er meget omsorgsfulde og jeg tror aldrig Peter har fået så mange knus på så kort tid i sit liv i den uge vi var der.
    Hils everybody(.:Anne

  2. Laila said

    Hej allesusammen
    Godt at se i nyder det.
    Den er da vild kær, den der rotteagtige ting i havde besøg af, kan godt forstå børnene ville kæle den.
    Her går alt vel. Der er ikke meget rideudstyr tilbage, men det er jo efter planen !
    Lidt vemodigt er det dog alligevel.
    Uh jeg kunne godt bruge lidt af den sol i “svømmer i ” i øjeblikket.
    Hils Bridget og familien
    Kram fra Laila

  3. Gitte said

    Hvor ser det dejligt ud! Jeg håber I fortsat vil nyde ferien i fulde drag alle tre. Noget bekymret over den globale opvarmning – og en snart nært forestående skiferie – checkede jeg forholdene i Stöten. Og der er sne på pisten – jubiii!!

Skriv en kommentar